Ylisuorittaminen näkyy nykyään jo liikunnassakin - haastattelussa liikunta-alan yrittäjä Miia Mänttäri
Kategoria / Hyvinvointi

Ylisuorittaminen näkyy nykyään jo liikunnassakin - haastattelussa liikunta-alan yrittäjä Miia Mänttäri

Hengitys auttaa meitä palautumaan, mutta näyttää myös, jos olemme stressaantuneita. Kuuntele podcastista lisää!

 

Kuuntele podcast tästä!

Nykymaailma kannustaa meitä suorittamaan arkea yhä enemmän ja yhä kovemmin, joka aiheuttaa ylikuormitusta ja stressiä. Tämä näkyy myös kuntoilussa ja urheilussa, joiden tulisi lähtökohtaisesti tuottaa hyvinvointia ja hyvää mieltä entisestään kohoavien stressitasojen sijasta. 

Tämän on huomannut hyvinvointi- ja liikunta-alan yrittäjä, Miia Mänttäri omassa työssään. Hän on törmännyt asiakkaisiin, jotka ovat tulleet stressaantuneina tunnille liikkumaan ja joilla mieli on jo seuraavissa askareissa. Emme siis osaa pysähtyä edes hyvinvointia tuottavien tekojen äärelle rauhassa, vaan teemme siitäkin itsellemme stressaavan suorituksen. 

Myös erilaiset kuntoa mittaavat mittarit ottavat useimmilla vallan hyvinvoinnista, jolloin urheilusuorituksen onnistuneisuutta katsotaan vain älykellosta, eikä niinkään tunnustella omaa oloa. 

Miten saisimme rauhoitettuamme itsemme, jotta palaudumme niin arjesta, kuin treenistäkin? Kuuntele podcastista!

Tutustu myös Miian ajatuksiin lisää hänen Instagramissaan. 

Me Nordic Breathingissa uskomme, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Samaan aikaan kuitenkin hengitysongelmat koskettavat miljardeja ihmisiä maailmassa.

Kiinnostus hengittämistä kohtaan on kasvanut hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Myös tietoa on tarjolla todella paljon ja hengityksen parissa työskenteleekin monia tahoja ja toimijoita. Lisäksi alan tutkimukset tuottavat jatkuvasti uutta ymmärrystä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. 

Nordic Breathing podcast esittelee teille hengityksen asiantuntijoita ja ammattilaisia, ja kurkistaa heidän arkeensa. Lisäksi podcast sekä avaa asiantuntijoiden ajatusmaailmaa hengitykseen että sen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen ja siihen, miksi juuri hengityksestä olisi tärkeä puhua.